С капките Алкофитал отказването от алкохола е сигурно

banner-hepavital

Отказването от алкохола е сигурно с капките Алкофитал. Ето, дори и аз, който имам проблеми с алкохола от години, го отказах

отказването от алкохола

За има полза от отказването от алкохола, то не бива да е за месец или за година. Алкохолът трябва да се откаже завинаги. И колкото по-рано го направите, толкова по-добре.

Аз, например, много съжалявам, че не започнах отказването от алкохола по-рано. Можех да имам много повече години, които да съм изживял с акъла си. А сега… сега са само три. Но, аз съм благодарен и за тези 3 години. Защото успях да усетя разликата. Разбрах, че не може само да се пие, да се живее безотговорно и да не ти пука за другите. Такъв бях аз – истински боклук. Направо ми е тъжно, като се сетя, даже вече ме е срам. А преди не ме беше срам, нямах и жал. И то не само към себе си, но и към най-близките ми хора. Да ви кажа честно, загубено доверие трудно се гради. Но, аз съм щастлив, че не загубих напълно всичко. Сега доизграждам онова, което успях да разваля през годините, през които имах проблеми с алкохола. Направо съм нов човек.

Капките Алкофитал ми помогнаха много за отказването от алкохола, но не очаквайте всичко да се случи от самосебе си. Нужни са много усилия, много упоритост и много инат.

Веско Първанов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.