С капките Алкофитал постигнах напредък в отказването на алкохола

banner-hepavital

Капките Алкофитал ми помогнаха да се почувствам по-добре и да започна да имам по-добри успехи в отказването на алкохола – нещо важно за мен и моето семейство

отказването на алкохола

Отказването на алкохола за мен е цел от много дълго време. Сега се опитвам да направя нещо, с което през годините не успях – да не пия изобщо алкохол. Не винаги ми се получава. Но пък знам, че ще успея, ако съм упорит. просто е нужно време. Време, през което да се направи план, да се поставят цели и да се действа.

Аз всеки ден си поставям някакви цели, свързани с отказването на алкохола. Чувствам се отлично така, когато съм си поставил за цел два дни да не пия. И това е нещо, защото след тези два дни следва още един, и още един… И така, докато не успея съвсем да се справя. Докато не станат поне 4-5 години без алкохол, не мога да кажа, че съм успял.

За някои това може да се стори прекалено амбициозно. Според мен е постижимо. Просто човек трябва да си поставя малки цели и да се стреми да ги изпълнява. Малката победа води до голяма победа! Така е с всяко велико дело. Не че отказването на алкохола е нещо велико. То е нещо специално само за онзи, който се стреми към него.

Калоян Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар