С капките Алкофитал постигам най-дългата ремисия досега!

banner-hepavital

С капките Алкофитал постигам най-дългата ремисия досега. Това ще рече, че успявам да не пия много дълго време. За мен това е успех

капките Алкофитал

Капките Алкофитал ми помогнаха да остана трезвен за най-дълго време. Нещо, което аз не съм си мислел, че ще мога да постигна. И не на последно място – успях да задържа семейството си цяло.

С жена ми бяхме пред развод, малко преди да взема решението и да започна да спирам да пия. Точно така – аз не спрях изведнъж. И да исках – не мога! Предполагам, че и с други хора, които имат проблем с алкохола, е така. Имат неуспех в отказването, защото решават да спрат изведнъж.

По-добре е да се започна да се ползват капките Алкофитал, да се започне с едно умерено намаляване на напитките и количеството, което се изпива, и по този начин да се постигне една трайна трезвеност.

Поне моят успех в отказването на алкохола беше гарантиран от това. Мисля си, че дългият път на отказването няма да е толкова дълъг и труден, ако нещата се правят крачка по крачка. За целта – вземете капките Алкофитал. Те ще ви помогнат постепенно да започнете да отказвате алкохола и да пиете по-малко. Да, останалото зависи от вас, но като го има успешното начало е много по-лесно.

Марио Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар