Такава апатия ме беше обзела, че не знаех жива ли съм, умряла ли съм…

banner-hepavital

Заради наличието на депресия и апатия аз започнах да злоупотребявам повече с алкохола. Даже направо си вървях към алкохолизъм

апатия

Не знам дали си давате сметка какво значи апатия. Това значи да не те интересува никой и нищо и да ти е все едно жив ли си, умрял ли си. Мъжете може и да са симпатични в това състояние, но жените са направо отвратителни. От опит ви го казвам. Аз бях една такава вечно пияна, апатична жена. Толкова много започнах да пия, че работата отиваше на алкохолизъм. А преди не съм имала проблеми с алкохола. Чак ми беше криво. Не исках да се случва, но се случи. Това беше една година, през която не знаех жива ли съм, умряла ли съм, има ли ме, няма ли ме. И ако бях продължила така, по-добре да ме нямаше.

Истината за мен е, че аз имах само временни проблеми с алкохола. Някак успях да се събудя, да се „взема“ в ръце и да направя каквото е необходимо, за да съм добре.

Не че сега съм много добре, но поне вече не прекалявам с алкохола. Всъщност, изобщо не пия. Което не знам дали е добре. Не знам дали е добре да изпадам в такива крайности. Но, предполагам с времето, ще разбера.

Г.Т. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар