Как да се справите, ако около вас има токсичен човек?

banner-hepavital

Понякога човекът си е такъв по природа – таи някаква перманентна злост към целия свят и към всички хора. И никой не може да каже как и защо се е превърнал в токсичен човек


А често се случва отношението на този ваш близък или приятел е преднамерено лошо специално към вас.

Различните типове токсични роднини изискват различно поведение.

Когато човек от семейството ви е в тежък период, естествено, че ще проявите разбиране и не само ще го изтърпите, ами и ще се постараете да му помогнете да излезе от проблемите дори с цената на известен психологически дискомфорт за себе си.

Онзи, който сякаш изпитва омраза към целия свят и се държа така с всички, няма нищо лично срещу вас. Проверете такъв ли е случаят, като наблюдавате внимателно как се отнася към останалите роднини. След това се постарайте да бъдете непукисти, колкото и да е трудно понякога. Кажете си, че трябва да сте снизходителни и даже да изпитвате съжаление към такъв човек, защото той всъщност е дълбоко нещастен.

Истински труден е един друг казус – когато негативизмът е специално за вас. Особено ако сте подложени на т.нар. пасивна агресия – умело измислени забележки, които да ви жегнат, преувеличаване на най-малкия ви недостатък, критики каквото и да направите, омаловажаване каквото и да постигнете. А с най-близките – майка, баща, брат, сестра, е възможна и още по-не-приятна ситуация, в която ви карат да се чувствате виновни, че не им обръщате внимание, не се грижите достатъчно за тях. Има и други видове емоционален шантаж, но общото е, че вашият роднина спекулира с чувства като любов, вина, страх, опитва се да ви манипулира и контролира чрез тях.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.