Транс-практика помага на тежко болни и на хора със зависимости

banner-hepavital

Днес се наблюдава повишен интерес към практиките, с помощта на които може да се изпадне в транс, или т. нар. състояние на изменено съзнание


Вариантите са множество: от холотропното (в специален
ритъм) дишане, динамична медитация, всякакви йогийски практики с пранаяма до кросово бягане (но обезателно с „откриване на второ дишане”).

Учестеното дишане или всякакъв друг пусков механизъм, води до т.нар. пневмокатарзис – състоя ние на разреждане, на бурно преживяване на радост, щастие. Очевидно тласък към този процес дават и импулсите, постъпващи от теменните и слепоочните дялове на мозъка, за които съобщават невро-физиолозите. След молитва, медитация и други варианти на изпадане в транс в организма на човека започват да се изработват естествени опиати – ендорфини, хормоните на щастието. Увеличавайки се, те самостоятелно предизвикват и поддържат състоянието на еуфория.

И което е особено важно, паралелно се увеличава секретирането от кората на надбъбречните жлези на специфични хормони – кортикостероиди, които притежават мощно противовъзпалително действие, потискащо възпалителните процеси при много заболявания. Увеличава се изработването и на други хормони: хормона на предната част на хипофизата, на щитовидната жлеза, на половите хормони и някои други.

Може би с работата на тази вътрешна „химическа лаборатория” са свързани и тайнствените случаи на оздравяване на горещо вярващи хора, произнасящи молитви с желание да се излекуват от различни тежки заболявания.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.