Физическите упражнения ще помогнат за по-ефективно разрешаване на проблемите с алкохола

banner-hepavital

Учените от Университета Макгил са установили, че физическите упражнения, които се извършват само 15 минути на ден ви позволяват бързо да овладеете моторните умения


За целта е необходимо да се проведе кратко обучение веднага след обучението. Въпреки това, ефектът от упражнението идва само на следващия ден, пише The Deccan Chronicle .

Изследователите поискаха от няколко доброволци да изпълнят малка задача. Участниците трябваше да свържат няколко правоъгълника на екрана с джойстик. След това част от субектите извършиха физически упражнения, а останалите починаха.

На следващия ден участниците отново бяха помолени да разрешат същия проблем. След приключване на всяка задача експертите оценяват активността на мозъчната работа на доброволците. Оказа се, че при тези, които са извършили физически упражнения след решаването на първия проблем, мозъчната активност е по-ниска от останалите. Но с втората задача те се справиха по-добре. По този начин физическите упражнения освобождават мозъчните ресурси и тялото може да ги насочи, за да научат ново умение.

Освен това, университетът в Милано доказа жизненоважната необходимост от всекидневното прилагане на физическите упражнения.

Проучванията показват, че ако се грижим редовно за добрата форма на мускулите на краката, това намалява риска от невродегенеративни заболявания, включително множествена склероза и атрофия на гръбначния мозък. По този начин физическите упражнения забавят развитието на тези заболявания, ако те вече са факт.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.