Честите купони са вредни дори и за младите хора

banner-hepavital

Младите хора обичат да ходят на купони. Повечето младежки веселби се случват сред изобилие от алкохол и други не особено полезни вещества и напитки

купони
Американската асоциация за сърдечно-съдови заболявания предупреждава, че дори един млад организъм не може да оцелее по време на чести купони и партита. Изобилие от алкохол, не особено полезна храна, цигари и леки наркотици – всичко това е вредно, особено ако се случва по-често от веднъж месечно, пише руското издание Известия. За целта на изследването бяха направени анализи на 4 710 души на възраст между 18 и 45 години.

Учените се интересуват от честотата на консумацията на алкохол в непроменени количества. Консумацията на повече от пет порции алкохол последователно при мъжете и повече от четири при жените е била взета под внимание. Една порция е равна на 350 милилитра бира, 100 милилитра вино или 40 милилитра силни спиртни напитки.

Оказа се, че хората понякога си позволява да се пият повече отколкото препоръчват здравните стандарти за безопасност. Благодарение на това са били повишени нивата на кръвното налягане и холестерола, а за жените – нивото на кръвната захар. Този модел е особено забележим при онези, които злоупотребяват с алкохол средно повече от веднъж месечно.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.