5 позитивни мантри за успех в живота

banner-hepavital

Всяка от тези мантри има своя собствена сила, за да въздейства върху различни аспекти от живота – от личните отношения до взаимодействие с Вселената

Ако в трудни времена търсите подкрепа в духовната практика, опитайте всеки ден да произнасяте една от тези мантри

Заемете удобна поза, изправете гърба и затворете очи. Три пъти дълбоко вдишайте и издишайте. След това започнете да повтаряте мантрата на глас в комфортен за вас ритъм. Броят на повторенията е 108. Съсредоточете се върху смисъла на произнасяните мантри.

Мантра за щастие: Paraanandaaya Namaha

Тя работи като напомняне, че щастието е свойство на нашата душа, наше право по рождение. Щастието идват отвътре, независимо от външните обстоятелства. Затова е излишно да го преследваме. Усмивайте се, докато произнасяте мантрата, и след известно време ще се почувствате радостни.

Мантра за умиротворение: Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Векове наред тя е използвана за постигане на душевен мир, за да напомня, че сме свързани помежду си в единна Вселена. Излъчвайки светлината на това разбиране, ние крачим към общото благополучие. Произнасяйте мантрата на един дъх, като вдишвате преди началото на всяко ново повторение.

Мантра на процъфтяването: Gam Ganapataye Namah

Тя твърди, че сте способни да преодолеете всяко препятствие. Това е мантрата на Ганеша – индийския бог, отстраняващ всички вътрешни и външни бариери по пътя към целта. Мантрата може да се използва, за да се разпали огънят на трансформациите и да се освети пътят ви към успеха. При повторението направете с ръце Ганеша-мудрата.

Мантра на любовта: Mani Padme Hum

Тя включва учението на Буда, вселява чувство за състрадание към всичко живо. Напомня, че силата на любовта е с нас по рождение. При произнасянето се фокусирайте върху вибрациите на всеки звук.

Мантра на съединението с божествената същност: Namah Shivaya

Това е най-популярното обръщение към бог Шива в индуизма. Можете да я повтаряте в сложни житейски ситуации, като си напомняте по този начин: „Светът не е за мен, светът е за Шива“.

Мантрите са свещени слова, своего рода „химни в будизма и индуизма. В превод от санскрит означават оръдие на мисълта, средство за предаване на мисли. При произнасяне те изискват точно възпроизвеждане на звуците, от които се състоят. Всеки звук, сричка, дума в мантрите има дълбоко сакрално значение. Затова е толкова важно да се произнасят правилно.

Те са обръщение към боговете на индуизма, възхвала към природните явления (например към изгрева на слънцето). Мантрите настройват човека на определено състояние и в резултат животът му започва да се променя.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.